Feedback-ul
sau recenziile clientilor tai

 

RoaWeb SEO DataBase Blog

Atitudinea noastra creaza viitorul !

Programeaza o intalnire

Feedback-ul
sau recenziile clientilor tai

Se spune ca un serviciu sau produs de calitate este recomandat de un client multumit la unul - maxim doi potentiali clienti noi. Dar un serviciu de slaba calitate ajunge a fi criticat si catre zece potentiali clienti noi care cel mai probabil nu iti vor trece pragul niciodata.

Sistemul de recomandare a functionat dintotdeauna !

Atunci cand ne doream un produs sau un serviciu de calitate intai ne intrebam prietenii daca ne pot ajuta cu informatii.

Astazi cel mai aproape de noi este telefonul mobil si prima data il intrebam pe Google.

Vrem sa vizitam un restaurant ? Ne uitam pe Google Maps la review-uri.
Vrem sa vizitam un service auto ? Ne uitam pe Google Maps la review-uri.
Vrem sa vizitam o agentie imobiliara, un salon de estetica, o frizerie, un magazin de orice fel...?

Exact ! Ne uitam pe Google Maps la review-uri.

In functie de aceste recenzii, de cantitatea, calitatea si relevanta lor, afacerea ta se poate diferentia la prima vedere in fata concurentei.

Intelegi ideea ?

Ca sa dovedesti calitatea serviciilor tale ai nevoie de o descriere cat mai reala a serviciilor in cat mai multe recenzii, pe care noi te ajutam sa le obti natural, transparent si foarte usor de fiecare data cand un client te viziteaza si este multumit.

Iti oferim cardurile de recenzii de 5 stele Review Magnet cu ajutorul carora nu vei pierde nicio recomandare care sa iti aduca noi clienti.

Asadar, daca te intereseaza sa fructifici tot potentialul tau pentru cresterea afacerii, lasa un mesaj si noi iti vom veni in ajutor.

Cu prietenie,
Robert Alecu - Specialist Web SEO Database


 

Blog


Ce stie Google despre afacerea ta ?

 

Ce stie Google despre afacerea ta ?

Astazi aproape fiecare individ cu varsta de peste 14 ani detine cel putin un terminal sau telefon mobilin care Google este cel mai important jucator. Google iti ofera aproape toate informatiile. Locatii de tot felul, trasee, restaurante, hoteluri sunt doar cateva...

Citeste articolul !


Ce este sau ce inseamna Local SEO ?

 

Ce este sau ce inseamna Local SEO ?

Local Seo reprezinta un set de instrumente de optimizare, care ajuta afacerile sa isi promoveze serviciile si produsele in randul clientilor locali si prospectilor. Local SEO functioneaza la fel ca orice alta cautare pe Google. In timpul unei cautari, Google...

Citeste articolul !


Ce este SEO ? Cum poate ajuta afacerea ta ?

 

Ce este SEO ? Cum poate ajuta afacerea ta ?

Search Engine Optimization, prescurtat SEO, este un set de proceduri aplicate in mediul on-line pentru ca un website sau o afacere sa fie gasita cu ajutorul motoarelor de cautare in retaua internet. In Europa, cel mai utilizat motor de cautare este Google !...

Citeste articolul !

Contact

Te ajutam cu cea mai mare placere !

Programul nostru de lucru este
de Luni pana Vineri intre orele 10:00 si 18:00.

Ca sa iti fie mai usor, ne poti lasa un mesaj pe WhatsApp la unul din numerele de mai jos si noi te vom contacta in cel mai scurt timp.
De asemenea poti folosi formularul de mai jos.

Location:

Valdeluz, 19139, Guadalajara, Spain

Formular contact

Loading
Your message has been sent. Thank you!